Over Willekens Bedrijfswagens

Beginnen waar anderen eindigen en altijd klaar staan, dat is ons vak. Wij maken. En zorgen dat u kunt rijden.

In de wereld van transport is Willekens Bedrijfwagens een vakgarage van naam. Als familiebedrijf in de 4e generatie hebben we sinds 1922 een reputatie hoog te houden. In onze directe omgeving, uiteraard, maar ook ver over de provinciegrenzen, met opdrachtgevers -hoe gek het misschien ook klinkt- uit bijna alle delen van het land. In vroeger tijden ook als MAN-dealer, later als echte vakgarage voor alle merken.


Onze klanten, van oudsher vaak ook familiebedrijven, kennen Willekens als de universele bedrijfswagengarage met professionele expertise en de betrokkenheid en drive die kenmerkend zijn voor een familiebedrijf. Die specifieke karaktereigenschappen zitten er bij ons in, die koesteren we, daar zijn we trots op. “Wij zorgen voor onze klanten, als of hun voertuigen van onszelf zijn”, is hier het motto. Wat eraan moet gebeuren doen we eraan, steeds als antwoord op de vraag: “Als ie van ons was, wat zouden we dan doen?” Zo was het vroeger, zo is het nu en zo blijft het in de toekomst.

Klanttevredenheid

Deze manier van werken heeft als resultaat dat we veel langjarige klanten hebben. Mensen die vertrouwd zijn met onze, misschien wat eigen manier van werken en persoonlijke benadering; mensen die weten waar ze met ons aan toe zijn.

Willekens Bedrijfswagens

Dé one-stop vakgarage voor bedrijfswagens van alle merken, aan de poort van Sint-Michielsgestel

Oude garageWillekens Bedrijfswagens vroeger aan de Sint-Michielsstraat in Sint-Michielsgestel.Nieuwe garageHet huidige pand van Willekens Bedrijfswagens nu aan de poort van Sint-Michielsgestel.