Reparatie en onderhoud

De kracht van ons werk zit in de juiste diagnose. We zijn verbonden met de systemen van alle merken. U betaalt hierdoor nooit teveel. Door up-to-date know how en een modern geoutilleerde werkplaats bespaart u aanzienlijk op kosten voor reparatie, onderhoud en APK. Beginnen waar anderen eindigen, dat is ons vak. Wij maken. En zorgen dat u snel weer rijdt, veilig en probleemloos.

Reparatie & speciale (schade)reparaties

Waar een wil is, is Willekens… Niet alle reparaties zijn vervanging, als u begrijpt wat wij bedoelen. Als wij denken dat een alternatief is en voor minder geld goed gerepareerd kan worden, stellen wij dat altijd aan u voor. Ook als vervanging veel makkelijker lijkt. Dan komt de belangrijkste vraag weer: ”Wat zouden we voor ons zelf doen….?”

“Dat gaat niet meer”, horen we nogal eens. Wij leven voor ons werk. Het is nog niet voorgekomen dat we niet een oplossing vinden. Linksom of rechtsom, we zorgen dat het in orde komt. Uiteraard zo snel mogelijk en tegen de laagst mogelijke kosten voor u.

Onderhoud

Hetzelfde uitgangspunt kiezen we bij onderhoud. We kijken wat slim is, vervangen wat nodig is en proberen de kosten voor u zo laag mogelijk te houden maar wel met het idee “voorkomen is beter (=goedkoper) dan genezen”. Want we willen natuurlijk dat u terugkomt. Dat wordt bepaald door de kwaliteit van werk en de kosten, moeilijker is het uiteindelijk niet. U kunt erop rekenen dat u daarmee altijd uit kunt. Dat is een garantie.

Garantie

Over garantie gesproken: als je vakkundig en robuust werk levert, kun je met een gerust hart veel garantie bieden. Je weet immers wat je hebt gemaakt. Wij bieden zeer ruime garantietermijnen op de reparaties die Willekens Bedrijfswagens voor u verricht. Dat kunnen we enerzijds omdat we gebruik maken van concurrerende OEM onderdelen. Anderzijds besteden we zoveel aandacht aan het werk met ons goed getrained personeel, dat we zeker zijn dat u vooruit kunt.

Revisie

Wij zijn makers in plaats van vervangers. Revisie van bijvoorbeeld remmen, versnellingsbakken, motoren en andere centrale delen is een tak van sport die ons van oudsher erg goed ligt. Hoewel er steeds minder wordt gereviseerd, is het vaak toch nog meer dan de moeite waard deze weg in te slaan. Omdat het meestal veel minder kosten met zich meebrengt dan volledige vervanging en de kwaliteit van het resultaat vergelijkbaar (onvoorwaardelijk) is. Het gemak waarmee tegenwoordig wordt gekozen voor nieuw-vervanging is in heel veel gevallen verreweg niet de meest gunstige voor u. Wij zeggen waar het op staat en adviseren u dat, wat we zelf zouden doen!

APK 1 & 2 , Tacho en airco service

APK en Tacho-keuring gaat over zekerheid en betrouwbaarheid. Voor u en voor ons. Afhankelijk van het voertuig (2-,3-,4-,5-asser) hebben we verschillende vaste, lage tarieven. In overleg met u repareren we de kleinere onvolkomenheden die we tijdens de keuring tegenkomen meteen, zodat u geen onnodig oponthoud heeft. Deze manier van werken kan veel geld en tijd schelen.

Willekens Bedrijfswagens

Dé one-stop vakgarage voor bedrijfswagens van alle merken, aan de poort van Sint-Michielsgestel

TruckBovagRevisie